Event

Hemligheten bakom ett riktigt glassig fest är förstås: glass. Och inte vilken glass som helst. Ekologisk glass som är småskaligt och hantverksmässigt tillverkad av de allra finaste råvaror ska det vara förstås. Addera gärna några glada, gotländska glasslangare, coolaste glastrucken på Gotland och/eller en egen frysbox på det. Glassigare än så blir det inte.

Vi erbjuder ett flertal olika paketlösningar som hjälper dig att sätta pricken över i:et på ditt evenemang - oavsett om det handlar om ett litet barnkalas eller ett stort företagsevent.

För bokning av evenemang för Stockholm kontakta Frida 0709-166680

För Gotland kontakta Klara 0727-455477

Ikon på glassdisk

Glassdisk med eller utan personal

Hyr en frysbox laddad med åtta valfria smaker som serveras i våffla eller bägare. Vi bistår med allt du behöver, från glasskopa och smakskyltar till våfflor och skedar. Även personal om så önskas. Perfekt för företagseventet, födelsedagsfesten eller barnkalaset.

Ingår: Gute glass (8 smaker kulglass) i snygg glassbox, ev. personal och all övrig utrustning.
Plats: Gotland och Stockholm med omnejd
Servering: Ca.100 glassar i timmen (beräknat på 2 kulor/person)
Bild på Gute glassdisk
Ikon på frysbox

Frysbox fulladdad med fyllda glassbägare

Vill du att dina gäster skall kunna servera sig själva? Hyr en glassbox med våra populära portionsbägare (finns i 8 olika smaker). Minimun 100 glass.

Ingår: Rund frysbox med Gute Glass samt leverans
Plats: Gotland och Stockholm med omnejd
Bild på Gute frysbox
Ikon på glasstruck

Gute glass-cykeln och Gute glass-trucken

Nu har vi en charmig glasstruck som kan dyka upp på en plats nära dig. Vi kommer finnas på marknader, mässor, konserter, idrottsevenemang m.m. Genom att följa oss på Facebook eller Instagram kan du ha koll vart glasstrucken befinner sig för tillfället.

Vill du att Gute Glass-trucken eller Gute Glass-cykeln ska dyka upp på ditt event, barnkalas eller fest? Vi närvarar gärna vid såväl privata evenemang som festivaler, idrottsengagemang, marknader och mässor.
Bild på Gute glassbilen