Välkommen till oss

Öppettider 🍧

Favorit i repris - Eller en ny tradition?

Vid utsikten på Adelsgatan alldeles intill Wallersplats hittar ni vår alldeles egna glassbar i fantastisk miljö med fin utsikt över staden, här hittar du ett stort utbud av kulglass med tillbehör och spännande glassmenyer m.m. Kommer du i tid så kan du få bord på vår balkong med fantastisk utsikt över Visby Innerstad, väldigt populärt vid solnedgång.

Du har väl testat vår ekologiska mjukglass

Alldeles i anslutning till vår Glass-Bar på Adelsgatan hittar ni Sveriges första ekologiska mjukglass gjord på bara riktiga råvaror (mjölk, grädde, äggula, socker & vanilj). Välj toppa din glass med spännande strössel och såser av högsta kvalitet. Du kan även njuta av vår populära Gute Snurr som är mjukglass swirrlat med härliga tillbehör, Nyhet för 2022 blir att du kan kombinera din helt egna Gute snurr. Du hittar även våra goda milkshakes. Allt beställer du smart i vår egen webbapplikation så du slipper köa.

Vi gör skillnad i livsmedelsindustrin

För oss är det lika viktigt att glassen smakar gott som att den gör gott. För såväl människor som djur och natur. Lyckligtvis går det oftast hand i hand. För när man väljer de absolut finaste råvarorna och inte tillsätter några konstigheter är det ganska enkelt att göra glass som är god på riktigt. Ur alla aspekter.

Läs mer